Copycat Hallonsmulpaj-Bars
Japp, nu har jag varit i copy-cat tagen igen. Litegrann var detta främst ett kul test, att se om jag kunde få till likadana genom att följa ingrediensförteckningen på baksidan. De exakta måtten framgår ju inte, så de har jag provat mig fram till, men ingredienserna är alltså detsamma. Kokosnektar finns att klicka hem online, jag köpte mina från en webbutik som heter Happy food-store.
Perfekt prepp att göra på söndagen/början på veckan och sedan är eftermiddagsnacken redo för resten av veckan. Låt mig tillägga att de är smått beroende-framkallande.
Skriv utCopycat Hallonsmulpaj-Bars
- Total tid: 30 minuter
- Antal: 10 st 1x
Beskrivning
Perfekt prepp att göra på söndagen/början på veckan och sedan är eftermiddagsnacken redo för resten av veckan.
Ingredienser
175 g (glutenfria) havregryn (5 dl)
0,5 dl kokosnektar
0,5 dl mandelsmör
0,5 dl cashewsmör
50 g kakaosmör
ett par nypor flingsalt
1/2 msk vaniljextrakt
1 dl frystorkade hallon
Instruktioner
Mixa alla ingredienser förutom hallon i en matberedare.
Tillsätt hallon och puls-kör matberedaren tills hallonen fördelats jämnt.
Pressa ut i en avlång brödform klädd med bakplåtspapper.
Låt stelna en stund i kyl.
Skär sedan upp i rutor – mums!
Noteringar
Förvaras i lufttät burk i kyl. Går bra att frysa in.
- Tid att förbereda: 30 min