Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Copycat Hallonsmulpaj-Bars


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Författare: Nina Cederholm
  • Total tid: 30 minuter
  • Antal: 10 st 1x

Beskrivning

Perfekt prepp att göra på söndagen/början på veckan och sedan är eftermiddagsnacken redo för resten av veckan.


Ingredienser

Skala

175 g (glutenfria) havregryn (5 dl)

0,5 dl kokosnektar

0,5 dl mandelsmör

0,5 dl cashewsmör

50 g kakaosmör

ett par nypor flingsalt

1/2 msk vaniljextrakt

1 dl frystorkade hallon


Instruktioner

Mixa alla ingredienser förutom hallon i en matberedare.

Tillsätt hallon och puls-kör matberedaren tills hallonen fördelats jämnt.

Pressa ut i en avlång brödform klädd med bakplåtspapper.

Låt stelna en stund i kyl.

Skär sedan upp i rutor – mums!

Noteringar

Förvaras i lufttät burk i kyl. Går bra att frysa in.

  • Tid att förbereda: 30 min