Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kanelbullebananbröd i mugg


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Författare: Nina Cederholm
  • Antal: 1 portion 1x

Beskrivning

Perfekt vid akut sötsug – bananbröd i mugg


Ingredienser

Skala

2,5 msk smält smakneutral kokosolja
1 mogen banan
2,5 msk lönnsirap
25 g (0,5 dl) mandelmjöl

14 g (0,25 dl) havremjöl
1 krm bakpulver
1 nypa flingsalt

Kanelbullefyllning
1 msk kokossocker
1 tsk malen kanel
0,5 tsk malen kardemumma

Pärlsocker (valfritt)


Instruktioner

Smält kokosoljan i micron.

Mosa bananen och blanda med kokosolja och lönnsirap. Vänd ner torra ingredienser.

Blanda ingredienserna för kanelbullefyllningen.

Varva smeten med kanelbullefyllningen i en mugg. Avsluta med att strö lite pärlsocker på toppen (valfritt)

Grädda i mikrovågsugn på högsta värme, 1 minut i taget, ta ut och kolla till den emellan. Min blev klar efter 4 minuter.

Låt svalna 5-10 minuter innan du hugger in.