Beskrivning
Cookie och kladdkaka – i ett! ❣️
Ingredienser
100 g smält smör
140 g kokossocker (2 dl)
1 ägg
1 äggula
1 tsk vaniljpulver
0,5 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
85 g havremjöl (1,5 dl)
150 g chokladknappar
Flingsalt
Instruktioner
Värm ugnen till 175 grader. Klä en avlång brödform med bakplåtspapper.
Smält smöret och rör ihop det med kokossocker, ägg och äggula.
Tillsätt de torra ingredienserna och vänd ihop till en jämn smet. Häll till sist i chokladknappar, spara några att lägga ovanpå.
Häll över i formen och jämna till ytan. Strö resterande chokladknappar ovanpå.
Grädda i mitten av ugnen 25-30 minuter. Kakan ska ha stelnat på kanterna runtom men vara lite mjuk i mitten.
Strö lite flingsalt över när den kommit ut från ugnen.
Låt kallna. Skär upp i skivor eller små rutor. Ät som den är eller med glass.